Kategórie

Naši partneri





Flag Counter

Konzumenti alkoholu a fajčiari zomierajú prednostne

Vedci zistili, že pravdepodobnosť úmrtia na koronavírus je u fajčiarov a alkoholikov niekoľkokrát vyššia ako u priemerného človeka. Táto správa ma vôbec neprekvapila. Koronavírus spôsobuje zápal pľúc. V skutočnosti dokonca aj zdravý človek môže zomrieť na túto chorobu, nehovoriac o fajčiaroch – ktorým zostali na svoje zdravé pľúca už iba spomienky.

Pokiaľ ide o ľudí závislých od alkoholu, drog a iných chemikálií – aj tu je všetko zrejmé. Predtým vedci zistili, že najpravdepodobnejšími obeťami vírusu sú oslabení ľudia. K nim v prvom rade priradili starších ľudí. Alkoholici, narkomani a fajčiari „s praxou“ však sami seba vedome zostareli a oslabili.

Ľudia s týmito závislosťami majú dokonca taký vtip: „Kto nefajčí a nepije, ten zdravý zomrie!“ A teraz, počas svetovej pandémie koronavírusu, ja P.I.Glubočkin, kandidát psychologických vied, ich chcem osloviť:

Priatelia, žarty skončili! Utešovali ste sa tým, že ešte stále máte 10, 20 alebo dokonca 30 rokov života. Ste pripravení zomrieť hneď teraz? Že nie? Potom, podľa rád lekárov, musíte prestať užívať tabak, alkohol a drogy.

Ako na to? Prihláste sa na môj psychologický kurz „Vedomá triezvosť“, ako sa zbaviť závislostí.

P.I. Glubočkin

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

Páčilo sa? Zdieľajte:

Ďalšie články z tejto kategórie