Kategórie

Naši partneri





Flag Counter

O technológiách bez paliva a perspektívach Ruska

Téma bezpalivových technológií je dosť „bolestivá“ pre vládnucu svetovú „elitu“, ktorá sa snaží za každú cenu udržať svoje rozprávkové zisky a svoju moc nad ľudstvom. Nie je náhoda, že príspevky na takéto témy neuniknú pozornosti „bojovníkov proti pseudovede“ najatých „elitou“, ako aj iných najatých rečníkov, ktorí sa starajú o to, aby sa „zakázané vedomosti“ nestali majetkom „elitou“ nezasvätených.

Často sa nás snažia presvedčiť, že v skutočnosti neexistujú žiadne bezpalivové technológie a tie zariadenia, ktoré vynálezcovia predvádzajú, sú „šarlatánstvo!“ Hovoria, že keby za niečo stáli, „elita“ by na ich implementácii dávno zarábala. V skutočnosti je však tento predpoklad zásadne nesprávny, prečo vynakladať úsilie a peniaze na zavádzanie bezpalivových technológií, ak práve kvôli ich absencii získava „elita“ rozprávkové zisky v segmente palív a energie – monopol, preto tá neochota prísť o tieto super zisky?

Snažia sa nás zastrašiť aj tým, že po zavedení bezpalivových technológií príde Rusko o podiel na zisku pre pokles predaja ropy. Majú však teraz bežní ľudia niečo z predaja ropy ruskými korporáciami? A vedeli ste, že napriek znehodnoteniu rubľa za posledné 2 roky sa zisky týchto korporácií neznížili?

Všetky náklady pokryli znižovaním počtu zamestnancov a zvýšením cien pohonných hmôt na domácom trhu. A keďže palivové a energetické TNC nemajú skutočných konkurentov, môžu si za svoje služby stanoviť ľubovoľné ceny. A iba zavedenie bezpalivových technológií môže zastaviť tento chaos proti bežným občanom.

Kandidát fyzikálnych a matematických vied S. Sall však o tom všetkom hovorí: „Generátorové technológie založené na použití síl pridaných k ampérom, vychádzajúce z pôvodných Maxwellových rovníc s deriváciami celkového času, sú absolútne bezpečné generátory a nie sú o nič nebezpečnejšie ako konvenčné, široko používané v energetike. Pochopenie procesov v takýchto generátoroch a ich implementácia je sťažená zákazom znalosti pôvodných Maxwellových rovníc, ktoré teória relativity nahradila Hertzovými rovnicami, pritom sám Hertz tieto rovnice na konci svojho života opustil.

Pokiaľ ide o generátory využívajúce Teslov transformátor, ani pôvodné Maxwellove rovnice nie sú vhodné na vysvetlenie princípu ich činnosti, pretože treba brať do úvahy stlačiteľnosť éteru a Maxwellov éter bola ideálna kvapalina. Ich prácu sprevádza žiarenie, ktorého štruktúra ešte nebola študovaná.

Princíp činnosti takýchto generátorov je založený na koncentrácii magnetického poľa veľkej cievky v objeme malej cievky. Práca pri stláčaní magnetického poľa sa vykonáva vďaka potenciálnej energii okolitého éteru. Podobne sa potenciálna energia atmosféry premieňa na rotačnú energiu tornáda, keď sa jeho telo sťahuje.

Bezpalivové motory Schaubergera fungujú na tomto princípe. Obmedzenia druhého termodynamického zákona sa na takéto motory nevzťahujú, pretože systémy s usporiadaným tokom plynu nie sú ergotické. Tesla a jeho asistenti pracovali s takýmito generátormi dlhú dobu. Neboli zaznamenané žiadne zmeny v ich zdravotnom stave. Samotný Tesla sa dožil 86 rokov a zomrel po tom, čo ho zrazilo auto.

V praxi nie je potrebné používať kyklopské dizajny Tesly s výkonom terawattov. Je celkom možné vystačiť si s generátormi s výkonom od niekoľkých do niekoľkých tisíc kilowattov, čo zaručuje ich relatívnu bezpečnosť. V každom prípade je škoda z mobilnej telefónie, ktorá využíva oveľa vyššie frekvencie, neporovnateľne väčšia a už to dokázali aj lekárske štatistiky.

Oveľa väčšie nebezpečenstvo predstavuje zákaz éteru ako svetového prostredia a nosiča polí. V dôsledku toho pretrváva nepochopenie procesov v mikrosvete. Stačí povedať, že moderná časticová fyzika vo všeobecnosti nedokáže predpovedať hmotnosť jednej častice. Fyzici majú zakázané vedieť o viacnásobnom prekročení výdajov energie oproti vypočítaným pri výbuchoch atómových a vodíkových bômb.

V roku 1961 sa tak svet dostal na pokraj skazy, keď uvoľnená energia pri výbuchu 50 Mt bomby na Novej Zemi prekročila vypočítanú hodnotu asi o 5 rádov. Dôvodom takýchto gigantických výdajov energie je premena éterovej energie v ultrarelativistickej plazme na energiu tvrdého žiarenia, o čom sa dočítate v mojom krátkom článku na stránke MKU. Podrobnejší článok bude predstavený čoskoro.

Ilumináti vytvorili organizácie na analýzu dôsledkov termonukleárnej vojny. Po oboznámení sa s niektorými publikáciami týchto organizácií som v nich nenašiel žiadny náznak, že by boli prekročené vypočítané energetické výdaje. To znamená, že Ilumináti, ktorí plánujú termonukleárnu vojnu, majú len malú predstavu o jej dôsledkoch.

Potrebuje Rusko bezpalivové technológie? Náklady na ťažbu ropy v Rusku sú mnohonásobne vyššie ako napríklad v Saudskej Arábii. Preprava ropy na veľké vzdialenosti po súši je tiež drahšia ako tankermi. Preto je pre Rusko s jeho chladnou klímou a obrovskými vzdialenosťami medzi regiónmi rozvoj energie bez palív jediným spôsobom, ako prežiť ako suverénna krajina.

Bezpalivová energia výrazne zlepší životné prostredie a dá impulz pre rozvoj priemyslu a poľnohospodárstva. Oneskorenie zavádzania bezpalivových technológií je pre Rusko smrteľne nebezpečné. Zavedenie bezpalivových technológií nevylučuje pokračovanie využívania plynovej energie ako relatívne ekologického zdroja a vývoz ropy. Ale Rusko musí predávať plyn a ropu za ruble.

Zavedenie bezpalivových technológií, povedzme v Číne, prispeje k bezpečnosti Ruska, pretože Čína stratí záujem o ruské ropné polia. Teraz je ropa hlavným zdrojom moci a príjmov pre Iluminátov, samozrejme, nepočítajúc do toho príjmy z tlače peňazí a úžery. Na druhom mieste je obchodovanie s drogami, na treťom so zbraňami. So zavedením bezpalivových technológií v rôznych krajinách a regiónoch potreba drog a zbraní prudko klesne. Rozsiahle zavedenie takýchto technológií bude začiatkom konca celosvetovej moci Iluminátov.“

Vedcova reč teda úplne vyvracia mnohé vyhlásenia „bojovníkov proti pseudovede“ a iných najatých rečníkov a vynáša na povrch tie sily, ktoré majú záujem zdiskreditovať a spomaliť zavádzanie bezpalivových technológií. Nuž, všetci tí, ktorí im slúžia, sú skutočnými zradcami záujmov ľudstva, bez ohľadu na to, či im slúžia pre peniaze, z ideologických dôvodov alebo kvôli vlastnej hlúposti.

Je čas, aby sa bežní ľudia začali „prebúdzať“ a prestali hrať „hry“ svetovej „elity“ a používali ich ako „materiálový zdroj“. Preto je potrebné venovať sa všemožnej práci na šírení informácií o technológiách bez pohonných hmôt, ktoré dokážu zmeniť svet k lepšiemu a pripraviť služobníkov temných síl ovládajúcich planétu o moc.

Sergej Albertovič Sall – kandidát fyzikálnych a matematických vied, docent, tajomník Petrohradskej sekcie Ruskej fyzikálnej spoločnosti.

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

Páčilo sa? Zdieľajte:

Ďalšie články z tejto kategórie