Kategórie

Naši partneri





Flag Counter

Priblížila sa veda k potvrdeniu existencie „života po smrti“?

Zaujímavé experimenty uskutočnil kandidát fyzikálnych a matematických vied V. Škatov na samom začiatku 21. storočia pomocou torzometra – merača torzného poľa. Ako výsledok týchto experimentov boli namerané nasledovné:

1) torzné kontrasty množstva geometrických tvarov:

2) torzné kontrasty písmen ruskej abecedy;

3) torzné kontrasty množstva ruskojazyčných slov a textov;

4) množstvo kníh od známych autorov.

Pomocou fotografie objektu sa merala aj dynamika torzných kontrastov pri ťažkej chorobe a následnej smrti ľudského tela. Závery z týchto experimentov boli jednoducho ohromujúce. Tu je to, čo o tom hovorí samotný vedec:

„K dnešnému dňu sa nazhromaždil pomerne významný objem výsledkov meraní torzimetrie rôznych predmetov v našom svete: dvojrozmerné obrazy, trojrozmerné telesá priamo a cez ich obrazy, tuhé a kvapalné látky priamo a cez obrazy, živé predmety iný stav. Dlhodobé monitorovanie niektorých objektov a okolitého „pozadia“ prebieha a pokračuje.

Jedinečná knižnica prejavov jemnohmotného sveta prenikajúca a ovládajúca náš trojrozmerný, známy svet, sa postupne rozširuje. Existuje dôvod domnievať sa, že takzvaná jemná zložka tohto sveta, ktorú je tak ťažké odhaliť zmyslami a špeciálnymi prístrojmi, je veľmi silná, informačne bohatá štruktúra vyšších dimenzií, do ktorej je zabudovaný náš trojrozmerný stav, čo je jeho malá časť…

Slávna fyziologička, akademička N.P. Bechtereva raz povedala: „Celý život som študovala živý ľudský mozog. A ako všetci ostatní, vrátane ľudí iných špecializácií, aj ja som sa nevyhnutne stretla s „čudnými javmi“… Teraz sa dá veľa vysvetliť. Ale nie všetko… Nechcem sa tváriť, že to neexistuje.

A ešte jedna vec: „Ďalší rozvoj vedy môže vniesť do pochopenia týchto „čudných javov“ určitú jasnosť. Ale je nepravdepodobné, že by ich pochopenie mohlo uľahčiť ich mlčanie vo vedeckej a populárno-vedeckej literatúre… Otázka bola položená. Budúca generácia vedcov sa tomu buď podobne ako tá predchádzajúca bude vyhýbať, alebo po prekonaní zákazov začne vyberať kľúče k týmto javom…

Veľa teraz revidujú tí, ktorí chodia po svete s otvorenými ušami a očami. Je dôležité, že sú medzi nimi vedci… Viem, aké nebezpečné je nasťahovať sa do tohto zrkadla. Viem pokojne zotrvať na širokej ceste vedy… Ale zdá sa mi, že na Zemi musí každý, ako najlepšie vie, splniť svoju povinnosť…“

Viera ľudí v duchovnú zložku sveta, vrátane človeka, žije mnoho tisícročí. Nezničili ho ani argumenty takzvaného zdravého rozumu, ani „nadvláda“ materializmu.

Je to paradox, ale ľudia s mystickými znalosťami sú oveľa väčšími materialistami ako tradiční vedci. Mystici vždy tvrdili, že okrem fyzického tela má človek aj iné, neviditeľné, no úplne hmotné telá. Tieto jemnohmotné telá, hovoria ezoterici, sú dušou – schránkou našich pocitov, túžob, myšlienok. A samotné pocity a myšlienky sú jemné energetické útvary, ktoré vyžarujú a prijímajú neviditeľné „telá“ človeka. Teraz vedci hovoria o materialite vedomia čoraz častejšie. Zároveň sa opierajú o fakty. Už je dokázané, že vplyvom ľudských myšlienok, emócií a vôle sa mení DNA, štruktúra a chemické zloženie kvapalín, programuje sa správanie zvierat, menia sa údaje fyzikálnych prístrojov…

Pred štvrťstoročím sa v tlači objavili senzačné správy od doktora R. Moodyho, že vedci zaregistrovali úžasný jav: Po smrti človeka určitá látka, ktorá sa z neho uvoľňuje, naďalej vníma svet okolo seba. Prešli roky a teraz tento jav potvrdil kvalifikovaný výskum. Petrohradským lekárom sa podarilo pomocou prístrojov zaznamenať skutočnosť uvoľnenia tejto látky z ľudského tela v momente jeho smrti a americkí vedci úbytok hmoty pri takomto uvoľnení vážili na špeciálnych váhach. Táto strata sa pohybovala od 2 do 6,5 g. Podobné experimenty sa opakovali v Anglicku s podobnými výsledkami.

V posledných rokoch sa objavili nové experimentálne možnosti súvisiace s rozvojom teórie a praxe takzvaných torzných polí. Napriek určitému zmätku v hlavách teoretikov ohľadom zásadnej možnosti ich detekcie, tvrdohlavé fakty z rôznych oblastí poznania, vrátane výsledkov relatívne jednoduchých experimentov, ktoré nevyžadujú supervýkonné urýchľovače častíc a laserovú technológiu, postupne obracajú problém torzných polí hore nohami.

Torzné polia, údajne „neexistujúce“ z pohľadu „bojovníkov proti pseudovede“, teda nielen zaznamenávajú moderné prístroje, ale umožňujú na základe ich štúdia vyvodiť zaujímavé závery, ktoré „rozširujú“ náš pohľad okolitej reality. Takéto štúdie teda odhalili nielen pozitívny a negatívny vplyv rôznych symbolov, ale dokázali aj existenciu skutočnosti „života po smrti“.

Takto to vyjadril samotný vedec: „Pre prípad beznádejne chorého človeka sa ukázala možnosť prístrojového monitorovania jeho biopoľa tak pred okamihom smrti a v jeho blízkosti, ako aj počas procesu, minimálne do okamihu plus 43 dní po smrti.

Riadenie bolo realizované pomocou nových technických prostriedkov na báze torzne citlivých meničov metódou torzného fázového portrétu (TPP).

Ukazuje sa, že namerané parametre biopoľa človeka počas prechodu stavom fyzickej smrti podliehajú zložitým zmenám s vlastnosťami v okolí +3 dní, +9 dní a +40 dní. Ukázalo sa, že duchovná zložka človeka v skutočnosti naďalej „žije“ po smrti jeho fyzického tela, najmenej až +40 dní.

Takže, na čí rozkaz konajú „bojovníci proti pseudovede“ a iná „vedecká mafia“, pričom nám odrezávajú vedecký základ pre existenciu jemnohmotného sveta, jemné energetické vplyvy a pokračujúcu existenciu vedomia po smrti fyzického tela?

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

Páčilo sa? Zdieľajte:

Ďalšie články z tejto kategórie